Kataloq



ML GROUP MMC - TEHLUKESIZLIK SISTEMLERI MUSAHIDE KAMERALARI mlgroup.az

ML GROUP MMC - TEHLUKESIZLIK SISTEMLERI MUSAHIDE KAMERALARI mlgroup.az
Nezaret kameralari ve DVR: Tehlukesizlik kameralarinin komeyi ile Siz istediyiniz eraziye, obyekte, eve nezaret ede, DVR-in komeyi ile ise goruntuleri uzun muddet (bir yaxud bir nece ay) yadda saxlaya bilersiniz. Siz hem de bu goruntuleri dunyanin istenilen noqtesinden internet vasitesi ile izleye bilersiniz. Domofonlar: Domofonlarimiz Size qapinizin zengini basan sexsle goruntulu ve sesli elaqe yaratmaga imkan verecek, siz qapinizi iceriden aca bilecek, evde olmadiginiz vaxt kimlerin qap
www.mlgroup.az/

Kateqoriya : Kompüter və İnternet: Təhlükəsizlik


Reklam


İçerik Sorumluluğu

ML GROUP MMC - TEHLUKESIZLIK SISTEMLERI MUSAHIDE KAMERALARI mlgroup.az hakkındaki bilgiler kataloğumuza başkaları tarafından eklenmiştir. İçerik ve link kontrol edilmemiştir.

Azeri Net sadece içerik sağlayıcısıdır. Kataloğumuza site eklemek ücretsizdir. İsteyen sitesini ekleyebilir.

Eklenen siteler yayınlanmadan önce onay beklemktedir. Yöneticiler tarafından onaylanan siteler katalogda yayınlanmaktadır.

Azeri Net katalog reklam kabul etmektedir. Eğer siz de site içeriğinde veya sağ tarafta site linkinizin görünmesini istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Kataloga eklenen sitelerin içeriklerinden kesinlikle sorumluluk kabul etmiyoruz. Tüm hukuki sorumluluk siteleri ekleyenlerdedir. Hukuk mercilerinden bilgi istenmesi durumunda bilgiler verilecektir.

Azerbaycan Eğlence ve Bilgi Poratlı Azeri Net haber, chat, forum, dizin ve diğer bir çok portalı ile hizmetinizdedir.


Ziyarətçi Göndərənlər



    Statistikalar

    1. Kateqoriyalar: 97
    2. Saytlar: 1892
    3. Gözləyən: 800